Om oss

Vi er stolte av å presentere for deg vår avanserte plagieringskontroll for å hjelpe personer som er involvert i alle typer skriveoppgaver. Vårt effektive verktøy hos PlagiarismChecker.co er tilgjengelig globalt for å sikre fremtiden til studenter, lærere, utgivere, bloggere og forfattere.

Ideen om skapelse - hva vi gjør?

Vi la merke til hvordan folk kommer inn i fellen med duplisering og plagiering uten engang å innse det, og det var et gap for et plagieringsverktøy. Derfor har vi kommet med et verktøy som fokuserer på å identifisere likheten selv fra en enkelt setning eller setning. Hva vi gjør er å skanne enhver angitt tekst i detalj og vise de samme kildene ved å krysse den med milliarder av websider innhold som er lagret i databasene våre. De avanserte plagieringskontrollalgoritmene gjør prosessen automatisert for brukerne, da det bare tar noen sekunder å generere resultater.

Vårt utmerkede verktøy tilbyr både gratis og betalte planer til forfattere som jobber i forskjellige miljøer. Alle brukere har muligheten til å bruke vår gratis plagieringskontroll til en bestemt ordgrense etter denne grensen du må velge rimelige planer med premiumtjenester som best passer dine behov og krav. Hver plan for vårt plagieringsverktøy kommer med et annet antall søkespørsmål, ordgrense og gyldighet. For mer informasjon, sjekk prisene og planene våre.

Vårt verktøy tilbyr nøyaktig tekstbaserte tjenester til forfatterne som ikke bare kan hjelpe dem med å utrydde plagiering, men det påpeker også grammatikk- og stavefeil og hjelper deg å omformulere setningene dine. Dette verktøyet letter oss også som en grammatikkkontroll. Det er et alt-i-ett-verktøy for å endre svakt innhold til et solid.

Vår tro

Vi er her for å lette menneskene som er involvert i å skrive oppgaver, da de må legge ned mye krefter på å fullføre en enkelt artikkel. En enkelt hendelse av plagiering kan ødelegge karrieren til studenter og forfattere; Dermed har vi kommet med dette verktøyet for å sikre at ikke engang 1% plagiering omgås fra øynene dine.

Sikre innholdet ditt

Vi fokuserer først og fremst på å gi brukerne våre en følelse av sikkerhet når de går inn i innholdet for å sjekke likhet. Den avanserte teknologien som brukes i utviklingen av verktøyet vårt gir alle brukere avstand om datasikkerheten.

Duplisering gratis innhold

Vår visjon er å gi den avanserte plagieringskontrollen for å identifisere de kopierte biter fra teksten, selv om den er i en enkelt setning. Hvis en setning er plagiert, kan du fjerne den ved hjelp av et parafraseringsverktøy. Omdømmet til et nettsted kan drastisk falle hvis plagiering er blitt oppdaget fra innholdet eller blogger som til slutt fører til svartelisting på søkemotorer. Vi er her for å redde deg fra slike risikoer. Nettstedet ditt vil aldri møte slike konsekvenser hvis du sjekker plagiering hver gang før du laster opp innhold.

Oppdraget til teamet vårt

Vi har et dedikert team som jobber med å gjøre dette verktøyet til et paradis for forfattere. Gjennomføring av oppgaver med høy nøyaktighet er det endelige målet for hvert enkelt menneske; Derfor har vi et komplett sett med skriveverktøy som kan hjelpe forfattere og studenter med å gjøre full rettferdighet med oppgaver de har blitt tildelt.

Vårt oppdrag er å hjelpe deg med å lage unike ideer. Du kan ikke være sikker på om teksten til slutt er innovasjonen din eller ikke, uten å sjekke den. Derfor har teamet vårt utviklet et smart verktøy - Plagbot, for å identifisere og vise dupliseringen fra spørringsteksten som er lagt inn i det.

Vi har et profesjonelt team som jobber dag og natt for å tilby det beste verktøyet uten noen avbrudd og vanskeligheter. Vår tekniske støtte er tilgjengelig døgnet rundt for å svare og løse spørsmålene dine. Det er ikke nødvendig å nøle. Gi oss beskjed om klager, forslag eller tilbakemeldinger. Vi kommer tilbake til deg så snart som mulig, forhåpentligvis med en løsning du leter etter.

Kundene våre elsker det vi gjør