FAQs

Det er ganske enkelt å bruke en plagieringskontroll alt du trenger å gjøre er å kopiere/lime inn eller laste opp innholdet ditt. Vår algoritme drevet av kunstig intelligens vil øyeblikkelig krysse av de innsendte dataene. Og vil vise nøyaktige resultater for deg.
Ja! Denne online plagieringskontrollen støtter flerspråk og gir deg nøyaktige resultater uten problemer.
Nei! Vår beste plagieringskontroll ber deg ikke om å installere noen applikasjoner på enheten din for å finne piratkopieringen i innholdet ditt.
Vår likhetskontroll finner dupliseringen fra arbeidet ditt på kort tid og viser resultatene på skjermen i løpet av sekunder.
Det er ingen klare regler om den akseptable prosentandelen av plagiering. Imidlertid antydes det at innholdet ditt ikke må ha mer enn 10% av plagieringen i alle fall.
Ja! Vår plagieringsdetektor gir deg den tryggeste plattformen for å oppdage plagiering i innhold. Dataene som er lastet opp av brukerne på verktøyet vårt, blir slettet automatisk fra serverne våre i løpet av få minutter.
Det er enkelt å tolke det genererte resultatet. Dupliserte innholdstestere vil vise resultatene foran deg ved å fremheve duplikatinnholdet i rødt og unikt innhold i grønt. Sammen med det vil det også gi prosentvis forholdet mellom hvor mye innhold dupliseres og hvor mye som er unikt.
Hvis du er et gratis medlem, kan du søke på 800 ord per spørring, og du har lov til ubegrensede spørsmål. Men når det gjelder premiumplanen, er antall søk i henhold til planen din. Hvis du bruker grunnplanen, vil du bare få lov til 1000-ordsøk per spørring. Og hvis du har abonnert på forretningsplanen vår, har du lov til 1500. Sammen med det for Enterprise, Corporate og Exclusive er Word -søkegrensen henholdsvis 2000, 10.000 og 30.000.
Ja, du kan laste opp en fil for å sjekke fra din lokale lagringsplass og Dropbox også. Sammen med det er anlegget til å kopiere/lime også tilgjengelig for våre brukere.
Ja, vi leverer flere brukerposter. Du kan gi tilgang til teammedlemmene dine til en enkelt konto med samme legitimasjon. Det lar deg effektivisere arbeidet ditt på alle mulige måte å sjekke duplisering med en plagieringskontroll.
Ja, sammen med å sjekke plagiering, leverer vi også anlegget til å gi knirkete rene innhold ved å se på grammatiske feil. Den integrerte funksjonen i Grammar Check -verktøyet lar deg utrydde alle feilene som kan være i innholdet ditt.
Vi tilbyr gratis tjenester sammen med rimelige premiumplaner for våre brukere; Du kan velge hvilken som helst av dem, som kan imøtekomme dine krav og budsjett. Alt fra den grunnleggende planen til eksklusiv plan, kan du velge den som passer dine behov. Klikk her for planer og prisalternativer. Du kan til og med oppgradere planene dine når som helst.
Du kan velge flere betalingsalternativer. For øyeblikket godtar vi kreditt-/debetkort drevet av Mastercard, Visa, AM Ex, Netbanking og Sadad. Sammen med det kan du også betale abonnementskostnadene via PayPal. Hvis du står overfor noen betalingsrelaterte problemer, kan du kontakte oss. Vårt 24-timers støtteteam vil gjerne hjelpe deg.
Vi gir fem typer planer, jo høyere pris du betaler, jo flere funksjoner kan du få tilgang til. Hvis du når som helst føler at du trenger å få en tilpasset plan, er vi her til din disposisjon. Kontakt oss for å få et tilbud for et høyere antall søk. Vårt 24-timers støtteteam vil gjerne hjelpe deg i denne forbindelse.
Hver eneste setning i teksten din blir sjekket og krysshenvist mot milliarder av søkeresultater. Vår avanserte AI-drevne algoritme sørger for å sjekke plagiering grundig. Vi sammenligner det innsendte innholdet ditt med milliarder av data tilgjengelig på nettet. Det sikrer den høyeste nøyaktigheten og forhindrer at alle kamper glir gjennom sprekkene.
I tilfelle du bruker grunnleggende, forretnings- eller bedriftsplan, vil den være gyldig for en kalendermåned. Men hvis du har abonnert på en bedrifts- eller eksklusiv plan, er den gyldig i tre måneder. Du blir ikke belastet igjen før du fornyer pakken manuelt på slutten av abonnementsperioden. Denne metoden vil tillate deg å ha fleksibiliteten til bare å betale det når du trenger det.
Vi gir en plagieringsrapport for våre brukere. Du må bare klikke på Generer Plagiarism Report -knappen. Og du vil få tilgang til rapporten som inkluderer likhet for indeksert innhold sammen med unikt innholdsforhold i prosent. Du er også velkommen til å kopiere resultatene fra plagieringskontrollen og lagre dem i en MS -ordfil for din enkel referanse.
Personvernet ditt holdes i høyeste hensyn. Vi gir stor verdi til det innsendte innholdet ditt. Vi lagrer verken dataene dine i vår database eller deler dem med andre databaser. Prosessen er helautomatisert, og vår avanserte AI-drevne algoritme sikrer at innholdet ditt må beskyttes under opphavsrettsloven.
Brukere kan sjekke innhold uten å registrere deg eller noen registreringsprosess. Du kan utføre ubegrensede søk mens du er et gratis medlem. For å øke søkegrensen, må du kjøpe en av våre rimelige premiumplaner, som passer dine krav.
Du kan ekskludere nettadresser fra innholdet ditt ved å spesifisere i et eget felt. Det vil tillate oss å levere nøyaktige resultater for plagieringen. Som i resultatene, vil plagieringskontrollen ikke vise det som duplisert innhold sammen med at du også vil kunne få en 100% unik innholdsrapport. Noe som kan være gunstig for deg, hvis du må sende det på universitetet eller arbeidsplassen din.
I tillegg til den elektroniske plagieringskontrollen, tilbyr verktøyet vårt en gratis grammatikkkontroll som hjelper deg å rette opp flere typer grammatikkfeil sammen med stavefeil. Vårt verktøy tilbyr også et parafraseringsverktøy som hjelper folk til å fjerne duplisering fra innholdet ved å omformulere setninger.
NEI! Parafrasering utdyper en ide om noen med dine egne ord uten å endre konseptet. Du kan prøve et online verktøy for å omskrive innhold og spare tid og krefter.
Det er viktig å komme med originalt innhold når du er involvert i en skriveoppgave. Selvplagiering anses som feil fordi det er ulovlig å kopiere alt fra nettet og presentere det på et annet nettsted, selv om det er ditt eget arbeid.