Politica de rambursare și anulare

Vă rugăm să consultați Politica noastră de rambursare și anulare înainte de a cumpăra orice plan pe Plagiarismchecker.co. Oferă o descriere detaliată a serviciilor și caracteristicilor sale. Prin urmare, se presupune că cumpărătorii au revizuit planurile la alegere și sunt mulțumiți de calitate înainte de a lua decizia de a-l cumpăra.

Confirmarea platii

Odată efectuată plata, notificarea de confirmare va fi trimisă clientului prin e-mail în următoarele 24 de ore.

Întoarcere

Utilizatorii care doresc să solicite o rambursare o pot face în termen de 7 zile de la cumpărare. După 7 zile, Plagiarismchecker.co nu va fi responsabil pentru nicio rambursare sau dispută.

Rambursare completă

Utilizatorii care nu și-au folosit planul primesc o rambursare completă.

Rambursare parțială

O rambursare parțială va fi oferită utilizatorilor care au consumat un anumit număr de interogări în conformitate cu planul achiziționat și cu taxele de procesare.

Rambursabil

Rambursarea este oferită numai pentru planurile cu planuri cu reînnoire automată.

Nerambursabile

  • 1. Planurile fără reînnoiri automate nu sunt eligibile pentru o rambursare.
  • 2. Planurile anuale sunt total nerambursabile.
  • 3. Suplimentele sunt nerambursabile.
  • 4. După perioada de încercare gratuită, dacă abonamentul este activat, acesta va fi nerambursabil.
  • 5. Nu se acceptă rambursări pentru planurile achiziționate la prețuri reduse și oferte speciale. Orice solicitare în acest sens nu va fi acceptată.

Procesul de rambursare

Puteți obține o rambursare pentru planul achiziționat trimițând formularul Contactați-ne la Plagiarismchecker.co. Serviciul nostru pentru clienți vă va contacta la adresa dvs. de e-mail dată de îndată ce va primi cererea dvs. de rambursare.

Rambursare pentru plan

Dacă nu sunteți 100% mulțumit de planul nostru, vă rugăm să ne contactați în termen de 7 zile de la achiziție. În caz contrar, nu vom fi responsabili pentru nicio dispută și rambursare chiar dacă pachetul este complet nefolosit. Deoarece produsul nostru este un bun intangibil irevocabil, acesta vine cu o Garanție de rambursare a banilor de 7 zile.

  • · Rambursările vor fi efectuate pe modul inițial de plată și vor fi procesate în termen de 10 până la 45 de zile, în funcție de banca emitentă a cardului de credit/debit.
  • · După ce primiți suma rambursată, sunteți de acord să nu mai utilizați Plagiarismchecker.co.
  • · Plagiarismchecker.co își rezervă dreptul de a dezactiva contul pentru planul rambursat.

Valabilitatea planurilor

Planul pe care îl puteți achiziționa de pe Plagiarismchecker.co poate fi valabil 1 lună, 3 luni sau 6 luni. După încheierea perioadei, nicio interogare rămasă nu va fi valabilă și va trebui să cumpărați un nou plan.

Anularea Planului

Clienții care nu mai doresc să utilizeze serviciile noastre o pot face în unul dintre următoarele moduri:

  1. Utilizatorii își pot anula abonamentele din profilurile lor.
  2. Contactați-ne pentru anulare, procesarea cererii dvs. va dura aproximativ 2-3 zile.

Acceptarea acestei Politici

Este responsabilitatea dumneavoastră să vă familiarizați cu această Politică de rambursare și anulare. Prin plasarea unei comenzi pentru oricare dintre produsele noastre, indicați că ați citit această Politică de rambursare și anulare și că sunteți de acord cu și acceptați în totalitate termenii acestei Politici de rambursare și anulare. Dacă nu sunteți de acord cu sau nu acceptați în totalitate termenii acestei Politici de rambursare și anulare, vă rugăm să nu cumpărați niciunul dintre planurile noastre.

Vă rog Contactează-ne dacă aveți întrebări cu privire la politica noastră de rambursare și anulare.

Disclaimer: Compania își rezervă dreptul de a aduce modificări termenilor acestei Politici de rambursare și anulare.