Restitutie- en annuleringsbeleid

Bekijk ons ​​restitutie- en annuleringsbeleid voordat u een plan aanschaft op Plagiaatchecker.co. Het biedt een gedetailleerde beschrijving van zijn diensten en functies. Daarom wordt aangenomen dat de kopers de plannen van hun keuze hebben beoordeeld en tevreden zijn met de kwaliteit voordat ze een beslissing nemen om het te kopen.

Betalingsbevestiging

Zodra de betaling is uitgevoerd, wordt het bevestigingsbericht binnen 24 uur per e-mail naar de klant verzonden.

Opbrengst

Gebruikers die een terugbetaling willen aanvragen, kunnen dit binnen 7 dagen na aankoop doen. Na 7 dagen is Plagiaatchecker.co niet verantwoordelijk voor enige terugbetaling of betwisting.

Volledige terugbetaling

Gebruikers die hun abonnement niet hebben gebruikt, krijgen een volledige terugbetaling.

Gedeeltelijke terugbetaling

Er wordt een gedeeltelijke terugbetaling gedaan aan de gebruikers die een bepaald aantal zoekopdrachten hebben gebruikt in overeenstemming met het gekochte abonnement en de verwerkingskosten.

Terugbetaalbaar

De terugbetaling wordt alleen aangeboden op de abonnementen met automatisch verlengbare abonnementen.

Geen terugbetaling mogelijk

  • 1. Abonnementen zonder automatische verlenging komen niet in aanmerking voor restitutie.
  • 2. Jaarplannen zijn volledig niet-restitueerbaar.
  • 3. Add-ons worden niet gerestitueerd.
  • 4. Als het abonnement na de gratis proefperiode wordt geactiveerd, wordt het niet gerestitueerd.
  • 5. Er worden geen restituties geaccepteerd voor abonnementen die zijn gekocht tegen gereduceerde prijzen en speciale aanbiedingen. Eventuele verzoeken hieromtrent worden niet gehonoreerd.

Terugbetalingsproces

U kunt een terugbetaling krijgen voor uw gekochte abonnement door het contactformulier op Plagiarismchecker.co in te dienen. Onze klantenservice zal contact met u opnemen op het door u opgegeven e-mailadres zodra uw terugbetalingsverzoek is ontvangen.

Restitutie voor abonnement

Als je niet 100% tevreden bent met ons abonnement, neem dan binnen 7 dagen na je aankoop contact met ons op. Anders zijn wij niet verantwoordelijk voor enig geschil en terugbetaling, zelfs als het pakket volledig ongebruikt is. Aangezien ons product een immaterieel, onherroepelijk goed is, wordt het geleverd met een geld-terug-garantie van 7 dagen.

  • · Terugbetalingen worden uitgevoerd op de oorspronkelijke betalingswijze en worden binnen 10 tot 45 dagen verwerkt, afhankelijk van de bank die de creditcard/betaalkaart heeft uitgegeven.
  • · Na ontvangst van het restitutiebedrag stemt u ermee in te stoppen met het gebruik van Plagiaatchecker.co.
  • · Plagiaatchecker.co behoudt zich het recht voor om het account voor het terugbetaalde abonnement uit te schakelen.

Geldigheid van plannen

Het plan dat u op Plagiaatchecker.co kunt kopen, kan 1 maand, 3 maanden of 6 maanden geldig zijn. Als de periode voorbij is, zijn er geen resterende zoekopdrachten meer geldig en moet u een nieuw abonnement kopen.

Annulering van plan

Klanten die geen gebruik meer willen maken van onze diensten kunnen dit op een van de volgende manieren doen:

  1. De gebruikers kunnen hun abonnementen opzeggen vanuit hun profielen.
  2. Neem contact met ons op voor annulering, het duurt ongeveer 2-3 dagen om uw verzoek te verwerken.

Aanvaarding van dit beleid

Het is uw verantwoordelijkheid om vertrouwd te raken met dit restitutie- en annuleringsbeleid. Door een bestelling te plaatsen voor een van onze producten, geeft u aan dat u dit restitutie- en annuleringsbeleid hebt gelezen en dat u akkoord gaat met de voorwaarden van dit restitutie- en annuleringsbeleid en deze volledig accepteert. Als u het niet eens bent met de voorwaarden van dit restitutie- en annuleringsbeleid of deze niet volledig accepteert, vragen wij u om geen van onze abonnementen te kopen.

Alstublieft Neem contact op als u vragen heeft over ons restitutie- en annuleringsbeleid.

Disclaimer: het bedrijf behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in de voorwaarden van dit restitutie- en annuleringsbeleid.