Feedback
 

Plagiaat Checker

Gratis online plagiaat checker detecteert duplicatie in je onderzoekspapers, blogs, opdrachten en websites. Kopieer en plak uw inhoud in het onderstaande tekstvak en klik vervolgens op de knop plagiaat controleren.

Voeg hier uw tekst in

Duidelijke tekst
Limiet: 0 / 800 woorden / zoeken Totale tekens: 0
4.12
922 Beoordelingen
Diepe plagiaatcontrole Plagiaat-API
img
500.000+

Gelukkige klanten wereldwijd

3.800.000 +

Cheques

7 jaar

van uitstekend werk

 • Geavanceerde algoritmen
 • Onbeperkte tekstlengte
 • Interactieve resultaten
 • Downloadbare rapporten
 • Strenge vertrouwelijkheid

Diep zoeken

Bij deep search zorgt deze gratis plagiaat checker ervoor dat je een grondige gelijkeniscontrole krijgt. Onze algoritmen duiken diep in de wereld van het internet en zoeken in een enorme bibliotheek met bronnen om u de meest nauwkeurige en grondige plagiaat testresultaten te bezorgen.

Gratis plagiaat checker

Maakt u zich zorgen over de originaliteit van uw tekst? Laat ons je helpen!

We presenteren u de oplossing om plagiaat controleren in uw tekstuele inhoud met behulp van onze plagiaat checker gratis. Gebruik en ontvang een complete gids om uw twijfels weg te nemen. We hebben deze webapplicatie gebouwd met behulp van geavanceerde technologie en rekening houdend met de behoeften van onze gebruikers om hen het meest nauwkeurige resultaat met percentage te geven.

Nu eenvoudig plagiaat checken online voor elk stukje inhoud en krijg de meest vlekkeloze resultaten mooi georganiseerd voor jou.

Hoe gebruik je onze plagiaatcontrole?

Wat is plagiaat? En de gevolgen!

In eenvoudige bewoordingen is het plagiaat om een stukje van iemands ideeën te nemen en het te presenteren als de jouwe. Het is een illegale handeling en dubbele inhoud kan uw SEO ernstig schaden. Het schaadt ook uw reputatie en klantloyaliteit. U kunt ook meer over plagiaat lezen op Wikipedia. Dit zijn enkele van de redenen voor plagiaatdetectie van uw inhoud voordat u op 'publiceren' klikt of deze naar de relevante autoriteit verzendt.

 • Als u een website, blog of online bedrijf runt en geplagieerde inhoud publiceert (bewust of anderszins), maakt u een grapje met het vertrouwen van uw klanten en de algehele gebruikerservaring. Dit kan zich na verloop van tijd vertalen in slechte verkopen, lagere inkomsten of zelfs sluiting. U kunt een plagiaat check gratis uitvoeren om plagiaat uit de inhoud te detecteren.
 • Als je een student bent en uiteindelijk geplagieerde essays inlevert bij je leraar, kan het zijn dat je serieuze scores verliest, sla je scores op met behulp van onze gratis plagiaat checker voor studenten.
 • The Students who duplicated others' data possess bad writing and research skills. These individuals must develop the skill to produce unique and fresh content because they cheated in the past.
 • Plagiarism may result in legal consequences, particularly when someone copies copyrighted data for financial gain. The consequences could include charges and, in more serious cases, imprisonment.

Waarom is originaliteit en uniciteit van inhoud belangrijk?

Inhoud is het meest cruciale element van een website omdat het beslist of het een website zal helpen een hoge positie in zoekmachines te verwerven en bezoekers aan te trekken of niet. Het aantrekken van klanten en zoekmachines is geen fluitje van een cent, aangezien de inhoud van uw site van hoge kwaliteit moet zijn. Een van de essentiële eigenschappen van inhoud van hoge kwaliteit is originaliteit, en dit bepaalt de positie op de pagina's met zoekresultaten van zoekmachines.

Als uw inhoud wordt geplagieerd met reeds beschikbare informatie op internet, zal uw site schade oplopen en zal zijn positie in de zoekresultaten vroeg of laat drastisch dalen. Aan de andere kant geeft het unieke karakter van inhoud mensen een reden om uw site te verkiezen boven andere in deze competitieve omgeving. Als u met dergelijke problemen wordt geconfronteerd en van deze overlast af wilt, dan is een eenvoudige uitweg het gebruik van onze plagiaat scanner gratis.

Waarom prioriteit geven aan Our plagiaat checker gratis?

Sommige mensen die in academische of gedrukte media op plagiaat zijn betrapt, beweren dat ze onbedoeld plagiaat hebben gepleegd. Als u gelijkenis wilt vermijden, moet u een overeenkomstcontrole gebruiken. Wij garanderen u nauwkeurige en betrouwbare plagiaat test resultaten! Deze plagiaatdetector online kan u helpen soortgelijke inhoud op internet te detecteren door uw inhoud tot in het laatste detail, regel voor regel, te analyseren.

Het dilemma van gratis vs. Betaalde diensten

Plagiaatscanner biedt zowel gratis als betaalde diensten. Mensen raken vaak in de war tussen het kiezen van een gratis of betaalde service en beschouwen gratis als een slechte kwaliteit en betaald als een premium. Natuurlijk is er een verschil tussen betaalde en gratis services, maar dit heeft geen betrekking op de kwaliteit van de service die wordt geboden door onze plagiaatsoftware.

 • Increased word limit (Premium users can check up to 30,000 words per search).
 • Comparison feature (Compare two files or URLs to scan for plagiarism).
 • Work as a Team (Our similarity checker enables users to collaborate within a single account).
 • Add citations (Cite sources in MLA, APA, and Chicago styles).

We provide a wide range of plans, including the following:

PlannenWoorden per zoekopdracht voor Plagiaat Checker

1. Basisplan1,000 woorden

2. Businessplan1,500 woorden

3. Ondernemingsplan plan2,000 woorden

4. Bedrijfsplan10,000 woorden

5. Exclusief plan30,000 woorden

Kies het abonnement dat bij u past

Vergelijk functies en prijzen

FAQs

Plagiarism is using someone else’s words or ideas and presenting them as your own. Anyone can study Wikipedia for additional information about duplication. It has been further classified into different types, which include:

 • Global plagiarism: passing off someone else’s work as your own.
 • Verbatim plagiarism: copying someone’s words directly.
 • Self-plagiarism: reusing your past work.
 • Patchwork plagiarism: copying and using data from different sources.
A certain percentage of plagiarism is acceptable in a paper depending upon the institute. Some colleges give the leverage of up to 15% of plagiarism, while others have a strict policy to maintain it under 5%.
Our plagiarism scanner keeps the confidentiality of the work submitted by its users. It doesn’t store your uploaded text in its databases, so you don’t need to worry about it. However, we don’t claim that other utilities don’t steal your work, as we aren’t responsible for the services offered on different platforms.

Onze klant houdt van wat we doen